Betalingsbetingelser

Dansk Vestindisk Selskab (DWIS) bruger elektronisk betaling.


Hvem?

Dansk Vestindisk Selskab
CVR-nr 30 84 69 31
v/kasserer Hans Jørgen N. Laursen
Byvangen 13
8700 Horsens
Tlf 2912 9507
eMail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvad (vare/ydelse)?

Dansk Vestindisk Selskab (DWIS) bruger elektronisk betaling.
  1. ved køb af bøger mv. i vores webshop
  2. ved indmeldelse
  3. ved betaling af kontingent samt
  4. for deltagelse i medlemsarrangementer
Medlemsarrangementer
Din betaling omfatter gebyr for deltagelse i arrangementer afholdt for medlemmer af Dansk Vestindisk Selskab. Gebyrer kan dække over udgifter til for eksempel entre´, forplejning og transport o.l. hvor DWIS er arrangør.
Deltagelse i medlemsmøder er gratis, men DWIS opkræver et gebyr for den forplejning, der serveres ved møderne.

Levering

Ved køb af bøger mv. i vores webshop sker levering indenfor 7 hverdage.
Ved indmeldelse i selskabet modtager nye medlemmer en "Velkomstmail" når vi har modtaget betaling af første kontingent. Gælder dog ikke ved Prøvemedlemskab.
Ved tilmelding til medlemsarrangementer modtager deltageren straks en mail med kvittering for tilmeldingen med oplysning om tid og sted.

Betaling

Betaling af deltagergebyrer for medlemsarrangementer kan ske ved Mobilepay 65692 eller ved overførsel til selskabets bankkonto i Lån & Spar Bank 0400-117 00 79724.

Ved betaling for køb af bøger mv. i vores webshop hæves betalingen først, når varen er afsendt.
 
Alle opgivne priser er i danske kroner og er uden moms; der opkrævers ikke moms.

Fortrydelsesregler

Ved køb af bøger mv. i vores webshop har du ret til returnering inden for 14 dage og beløbet tilbagebetales straks. Det forudsættes, at det købte ikke har været brugt og at det returneres i uskadt stand.

Iht købeloven har du 24 måneders reklamationssret ved køb af bøger mv. i vores webshop.

Ved  at foretage betaling ved indmeldelse eller for deltagelse i et medlemsarrangement accepterer du disse betingelser:


Indmeldelse Ved indbetaling af kontingent i forbindelse med indmeldelse har du tilkendegivet, at du ønsker dig optaget som medlem og kontingentet gælder derfor for resten af det aktuelle kalenderår.
Kontingent Ved indbetaling af kontingent har du fornyet dit medlemskab for kalenderåret og udmeldelse kan kun ske ved udløbet af året. Selskabet tilbagebetaler ikke et indbetalt kontingent.
Medlemsarrangementer
  1. hvis betalingen dækker udgifter, som selskabet har for din deltagelse (udlæg for dig), sker tilbagebetaling kun, såfremt afbud er modtaget af Mødeudvalget indenfor den for det pågældende arrangement fastsatte tilmeldingsfrist.
  2. hvis betalingen dækker en deltagelse, hvor selskabet ikke har direkte udgifter forbundet, refunderes beløbet, såfrem afbud er modtaget inden arrangementets afholdelse.
Afbud meddeles pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Privatlivspolitik

Udgiver

Dansk Vestindisk Selskab
Byvangen 13
CVR: 30846931
+45 2912 9507
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dataansvarlig: Ebbe Tor Andersen

Dataindsamling

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til en person. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af disse informationer samt når du benytter følgende: Brugerregistrering, Indmeldelse, Bogkøb og Tilmelding til medlemsarrangementer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller telefon, din IP-adresse, geografisk placering (Land og byområde), samt hvilke sider du klikker på. Dette sker kun så længe du er på vores hjemmeside.

Konto

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, betalingsoplysninger samt anden info du vælger at indtaste. Dette vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller i forbindelse med et køb.

Underdatabehandlere

(Hvem vi deler dine data med)
BEHANDLER FUNKTION LAND DATADELING
Toolmaster ApS Vedligeholdelse af hjemmeside Danmark Hjemmesidens indhold som f.eks. dokumenter og fotos samt oplysninger om medlemmer og brugere af webshop
MailChimp Udsendelse af nyhedsbreve Danmark Email og navn
Toolmaster ApS Hosting af hjemmeside og email Danmark
Bambora Modtage online betalinger Danmark Transaktions og ordredata

Dataopbevaring

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle vores registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Vores første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

Databeskyttelse

Vi sætter pris på din data, ligesom vi gør med vores egen, så vi beskytter vores (og din) data med følgende initiativer, som vi til enhver tid holder opdateret: SSL Kryptering,

Dataopbevaringslængde

Brugere, som opretter sig på vores hjemmeside, kan til enhver tid se, redigere og slette deres personlige informationer, og derfor er der ikke en grænse for, hvor længe vi opbevarer denne information. Dog gælder, at vi straks sletter alle oplysninger, når et medlem ønsker at udtræde af selskabet.

Webstedets administratorer kan til enhver tid se og redigere den information, som brugerne har til rådighed i deres profiler. Dog ikke medlemmers adgangskoder

Vores kundekøbsarkiver arkiveres ud fra gældende dansk lovning.

Databrudsprocedurer

Vi benytter os af en opdateret firewall, som til enhver tid giver os besked, hvis vores sikkerhed er blevet brudt, omend dette er via brud i firewall eller et password breach - så bliver vi underrettet hurtigst muligt, hvorefter vi kan tage hånd om situationen. Derudover afgiver vores firewall ugentlige opdateringer på forhindrede forsøg imod vores sikkerhed samt alarm ved forøgede forsøgs-aktivitet, så vi til enhver tid er informeret omkring mulige angreb imod vores (og jeres) data.

Datarettigheder

Export og sletning af data

Ved et medlems udmeldelse af selskabet slettes alle oplysninger om medlemmet straks.

Du har ret til indsigt i den data, vi opbevarer om dig. Du kan bede om at få eksporteret en fil med de personlige data, vi har liggende, heriblandt alt data du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Kontakt den dataansvarlige via email eller telefon angivet øverst på denne side.Dansk Vestindisk Selskab

17. august 2020
Ajourført 5. oktober 2023